

New Zealand Inline Hockey

P.O.Box 18001, Merrilands, New Plymouth 4360 www.inlinehockeynz.org.nz

TRIAL SCHEDULE FOR OCEANIA TRAILS

Date: December 3rd and 4th Venue: New Plymouth

Saturday December 3rd			Sunday December 4th		
Grade	Time on rink	Session	Grade	Time on Rink	Session
		Length			Length
12 & Under	8.30	90 mins	12 & Under	8:30	75 mins
14 & Under	10:00	90 mins	14 & Under	9:45	75 mins
14UJun Wmn	11:30	90 mins	14UJun Wmn	11:00	75 mins
16 & Under	13:00	90 mins	16 & Under	12:15	75 mins
Masters	14:30	90 mins	Masters	13:30	75 mins
Veterans	16:00	90 mins	Veterans	14:45	75 mins
12U	17:30	60 mins	Doors Open 07:45am each morning		
14U	18:30	60 mins	Trial Fee: \$60 (paid before trial) Please wear a numbered jersey for your trial – preferably with your name on the back. Do NOT wear NZ representative jerseys to trial. Please have a light and dark jersey available (if required) Registration in the rink office before your first rink session. You are required to trial in your age grade Ages are as at 1st January 2017		
14UJun Wmn	19:30	60 mins			
16U	20:30	60 mins			
Masters	21:30	60 mins			
Veterans	22:30	60 mins			

Yours faithfully Krystyna Beardman General Manager Inline Hockey New Zealand

Please Note: Subject to change.