

New Zealand Inline Hockey

P.O.Box 18001, Merrilands, New Plymouth 4360 www.inlinehockeynz.org.nz

TRAINING CAMP SCHEDULE FOR OCEANIA TEAMS

Date: February 18/19 and March 25/26 Venue: New Plymouth

Saturday			Sunday		
Grade	Time on rink	Session	Grade	Time on Rink	Session
		Length			Length
12 & Under	8.30	90 mins	12 & Under	8:30	75 mins
14 & Under	10:00	90 mins	14 & Under	9:45	75 mins
14UJun Wmn	11:30	90 mins	14UJun Wmn	11:00	75 mins
16 & Under	13:00	90 mins	16 & Under	12:15	75 mins
Masters	14:30	90 mins	Masters	13:30	75 mins
Veterans	16:00	90 mins	Veterans	14:45	75 mins
12U	17:30	60 mins	Doors Open 07:45am each morning		
14U	18:30	60 mins	Training Fee: \$60 (paid on the day before first session)		
14UJun Wmn	19:30	60 mins	Please bring a light and dark player jersey		
16U	20:30	60 mins	Registration in the rink office before your first rink session. If you are new to a representative teams please bring a copy of your passport or Birth Certificate for checking. Ages are as at 1 st January 2017		
Masters	21:30	60 mins			
Veterans	22:30	60 mins			

Yours faithfully Krystyna Beardman General Manager Inline Hockey New Zealand Please Note: Schedule time is subject to change and will be notified from the rink office. If a change occurs it will not affect your start time or finish time.